Üzletszabályzat

Rendelés menete:

A rendelését a Kékes Étterem adhatja le, aktuális menü kínálatunkból választva. A rendelésről visszaigazoló email-t küldünk. A rendelés véglegesítésének feltétele a rendelés ellenértékének kiegyenlítése.

Rendelés feltételei:

A rendelését a tárgyhetet megelőző munkanap 9:00 óráig adhatja le, az egész hétre egyben. 

A rendelés véglegesítésének feltétele a pénzügyi rendezés, amelyet átutalással tehet meg az OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11784009-22223670-00000000 bankszámlára (számlatulajdonos: Sunny-3 Projekt Kft) legkésőbb a megelőző hét péntek 9:00 óráig.

Készpénzes fizetés esetén a következő heti menüválasztással egyidejűleg minden héten csütörtökön 11:30-14:30 között a Kékes Étteremben várjuk Önt.

Számla igényét jelezze írásban számlázási adatainak megadásával a rendelés leadását követően a  email címre, egyébként a befizetéséről nyugtát állítunk ki.

Leadott rendelését módosíthatja. Lemondásra megelőző munkanap 9 óráig van lehetőség írásban a email címre küldött üzenetével. Az emailben kérjük feltüntetni a lemondás tényét, a napot, és a rendelés azonosítóját. A lemondásból eredő túlfizetését kérése alapján bankszámlájára visszautaljuk vagy a következő rendelésénél beszámítjuk.

Szolgáltatás részletei:

Rohanó mindennapjainkban kényelmesen és igényesen fogyaszthatja el munkaidőben ebédjét előzetesen leadott rendelésének megfelelően, melyhez hetente megújuló, 3 különböző tematika alapján igényesen összeállított étlapunkból választhat.

Válasszon komplett menüt, de nem kell egész héten egy menü ételeit fogyasztania, a menü választása naponta változhat.

A munkaebédet 6 főtől külön asztal biztosításával is elfogyaszthatja vendégeivel. Ebben az esetben rendelését emailben a  címre küldje meg, az érkezés időpontjának megjelölésével, számla igénye esetén számlázási adatainak megadásával. 

Rendelése ez esetben is a rendelés értékének átutalásával véglegesítődik. A leadás határideje: megelőző munkanap 9:00 óra.

Az ebédjét az ebédidő rövidségére tekintettel gyorsan, felszolgálva fogyaszthatja el Éttermünkben

Abban az esetben, ha nem áll módjában asztalhoz ülni rendelését a csomagolás díjának ellenében összekészítjük és az Étteremben átveheti. 

Fontos! Kérjük vegye figyelembe: ebben az esetben azonban az étel ára 27% áfával terhelt, az éttermi fogyasztás esetében felszámított 5% áfával szemben!

A csomagoló anyag az étel szállíthatóságától függően jelenleg múanyag doboz (ára bruttó: 80Ft/db) vagy habtálca (ára bruttó: 60 Ft/db),

Kiszállítás külön díj ellenében az alábbi helyekre lehetséges:

-Gyöngyös,Mátrafüred: 700 Ft /cím

-Gyöngyössolymos, Gyöngyösoroszi, Gyöngyöstarján, Gyöngyöshalász,Abasár: 1500 Ft /cím. 

Az étel ára ez esetben a csomagolás és a szállítás árával terhelt.

Reklamáció és jótállás

Reklamációkat elektronikusan az alábbi e-mail címen nyújthat be: .

A reklamációkat 1 munkanapon belül kivizsgáljuk, ennek eredményéről e-mail-ben tájékoztatjuk.

Egyéb információk  

  • Az étlap változtatásának jogát fenntartjuk.
  • A nyomtatott és elektronikus képi anyagaink illusztrációkat is tartalmaznak.
  • Ételeink gluténtartalmú terméket, tejterméket, tojást, dió- és mogyoróféléket, szóját, zellert, halat és tenger gyümölcseit, szezámmagot, mustárt, kén-dioxidot tartalmazó alapanyagot felhasználó üzemben készülnek. Diagnosztizált étel intoleranica vagy ételallergia esetén ezt mindenképp vegye figyelembe!

 

Ételeink tálalási mennyisége:

Levesek

2,5-3 dl

Főzelék feltétek

8-12 dkg

Főzelékek feltét nélkül

4 dl

Egytálételek

35-45 dkg

Húsok natúron sütve

8-12 dkg

Húsok bundázva

12-15 dkg

Húsok töltve bundázva

12-17 dkg

Köretek

20-25 dkg

Mártások

0,5-2,5 dl

 
Adatvédelem