Bálterem


Báltermünk a belváros szívében helyezkedik el. Szemben az anyakönyvi hívatal, 100 méterre pedig a nagytemplom található. Így egyszerűen és kényelmesen megszervezhető és lebonyolítható a jeles nap.

Rendezvénytermünk külön bejárattal, légkondicionálóval és mosdóval rendelkezik, 130 fő befogadására alkalmas. Nagy tapasztalattal rendelkezünk esküvők, csoportos rendezvények és termékbemutatók lebonyolításában. Az elmúlt 15 évben számos családi és vállalati rendezvényt, több száz esküvőt szerveztünk meg.

Catering szolgáltatásaink legfontosabb alapelve: nem létezik lehetetlen! Legyen szó magán, illetve vállalati rendezvényről, a cél a rugalmas, ötletes szervezés és lebonyolítás! Mindenki számára a legfontosabb, hogy a megálmodott rendezvény különleges legyen. 
 
Mindannyian szeretnénk, hogy vendégeink mosollyal teli tekintete köszönjön vissza ránk, akik kiváló minőségű ételeket és italokat fogyaszthatnak, a lehető leghangulatosabb esküvő helyszínen, akár télen is megfizethető áron. A bálteremtől 15 perc séta a Vicellér Panzió, ahol szállást tudunk biztosítani a távolabbról érkezőknek. Bővebb informácíot a www.vicellerpanzio oldalán talál.

Írja meg nekünk elképzeléseit, igényeit és rövid időn belül elküldjük részletes ajánlatunkat!

Elérhetőségek :
Kóródi István / vendéglátó igazgató
E-mail: 
Telefonszám: (+36 37) 311-915

 

workout-demo-10
workout-demo-11
workout-demo-12
workout-demo-13
Adatvédelem